Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731561685

Amistoso (Int., RC) 731561685 Información oficial sobre el partido 731561685 en Hattrick

19.05.2024 05:00:00

Sabah Pearls Alineación oficial del equipo 'Sabah Pearls' en el partido 3 - 4 Catrons TwentyTwo Alineación oficial del equipo 'Catrons TwentyTwo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sabah Pearls Alineación oficial del equipo 'Sabah Pearls' en el partido 0 - 2 Catrons TwentyTwo Alineación oficial del equipo 'Catrons TwentyTwo' en el partido
Tiene bastante suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sabah Pearls

Goles Goles

  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Pearls equilibrava la balança al minut 81. En Wan Abu Bakar Amin, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 60 minuts, el Pearls va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 237 Minuto 112 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Zimraan Barjes no va ser aprofitada per en Asmawi Mohd Kamaluddin que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wan Abu Bakar Amin de Pearls amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Sampath Gopinath anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Pearls.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mukendi Ruberwa Manywa va xutar fora per a Pearls, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ilham Abd Rahim Raimi Fairuz xutant per a Pearls va fer anar la pilota just on la volia, però Sabino Pasca, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Pearls Wan Abu Bakar Amin, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Sabino Pasca. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Pearls Asmawi Mohd Kamaluddin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sabino Pasca es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.

Catrons TwentyTwo

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Giampietro Capitelli que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Francesco Rivella va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): TwentyTwo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Saiful Zaman Mohd Ilyas va desviar el xut final de Timothy Ruscigno després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Giampietro Capitelli al minut 40, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Giampietro Capitelli de TwentyTwo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 59 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): TwentyTwo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Paolo Saita va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mihai Jelea, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Francesco Rivella que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Silvestro Schiti de TwentyTwo anava molt fort i col·locat però Saiful Zaman Mohd Ilyas no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Gaetano Margutti de TwentyTwo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Fiorenzo Melandri va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Roberto Siso de TwentyTwo és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de TwentyTwo, Paolo Saita, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.