Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731559430

Amistoso (Int.) 731559430 Información oficial sobre el partido 731559430 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Zidanes y Pavones F.C. Alineación oficial del equipo 'Zidanes y Pavones F.C.' en el partido 5 - 2 Zaitun United Alineación oficial del equipo 'Zaitun United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zidanes y Pavones F.C. Alineación oficial del equipo 'Zidanes y Pavones F.C.' en el partido 0 - 1 Zaitun United Alineación oficial del equipo 'Zaitun United' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zidanes y Pavones F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Luis Zugasti va marcar al minut 34 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Zidanes eren letals, i Víctor Moya Delgado va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Zidanes va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Petronilo Castroverde, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 1.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): Zidanes va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 62, quan Filipe Asenjo, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 2.
  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Zidanes eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 77, Víctor Moya Delgado va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luis Zugasti va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Barreña Saurín de Zidanes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Zaitun United

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): 何 (He) 存廷 (Cunting) va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 30 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Zaitun van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Zoltan Reischl va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Mirosław Brzeźny va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 264 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Al minut 47 de temps, 何 (He) 存廷 (Cunting) de Zaitun va fallar un penal.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): 何 (He) 存廷 (Cunting) va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 7 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Marek Tončo després que el jugador de Zaitun li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Zoltan Reischl de Zaitun va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.