Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731558235

Amistoso 731558235 Información oficial sobre el partido 731558235 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Cafetonet Alineación oficial del equipo 'Cafetonet' en el partido 4 - 5 Escurçons Alineación oficial del equipo 'Escurçons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Cafetonet Alineación oficial del equipo 'Cafetonet' en el partido 6 - 4 Escurçons Alineación oficial del equipo 'Escurçons' en el partido
Tiene mala suerte 5.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,6 % 18,6 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cafetonet

Goles Goles

  • 112 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Cafetonet s'esgargamellaven dempeus per esperonar Valter Piazzolla que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 16 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Célestin Guilmain de Cafetonet aconseguir un gol al minut 17 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cafetonet va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Célestin Guilmain progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Cafetonet per la dreta va donar com a resultat un gol de Jorge Espartero al minut 79 que reduïa la distància a 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): 桂介 (Keisuke) 岡本 (Okamoto) de Cafetonet va intentar batre la porteria rival al minut 11 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Després de 13 minuts, Noé Imaz va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Cafetonet la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74, Gualtiero Mostaccio arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Escurçons

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Escurçons prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ignacio Vizconde.
  • 153 Minuto 61 (Gol por la derecha): Escurçons van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 61 quan Falko Tollenaer sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Emmanuel Machard la va rematar Fruitós Pujiula amb una magnífica volea que va fer pujar per a Escurçons el 3 - 3.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Emmanuel Machard va anar directament als peus de Ignacio Vizconde que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 4.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Cristian Acero, que va ser qui va marcar 3 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Federico Espluga de Escurçons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.