Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731557494

Amistoso (Int., RC) 731557494 Información oficial sobre el partido 731557494 en Hattrick

20.05.2024 00:00:00

Castelense F.C. Alineación oficial del equipo 'Castelense F.C.' en el partido 0 - 3 ASD Corbola Alineación oficial del equipo 'ASD Corbola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castelense F.C. Alineación oficial del equipo 'Castelense F.C.' en el partido 0 - 1 ASD Corbola Alineación oficial del equipo 'ASD Corbola' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castelense F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 el Castelense va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jürgen Tholen no va estar gens encertat.
  • 239 Minuto 68 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ranieri Pinho va ridiculitzar a en Attila Kovács amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan 卓 (Zhuo) 立丹 (Lidan) des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Philip Simone de Castelense la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 20 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20 de partit, Philip Simone de Castelense va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

ASD Corbola

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Eugenio Galfrè que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Corbola per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 48. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Mathias Alexander Nedelka. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al 65 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Corbola augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gerardo DiTerlizzi es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Eugenio Galfrè quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Patrizio Bozano, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Andrea Maranzoni de Corbola va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.