Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731554703

Amistoso (Int.) 731554703 Información oficial sobre el partido 731554703 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Las Balas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Las Balas de Murcia' en el partido 5 - 6 Centro Atlético Fénix Alineación oficial del equipo 'Centro Atlético Fénix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Las Balas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Las Balas de Murcia' en el partido 1 - 6 Centro Atlético Fénix Alineación oficial del equipo 'Centro Atlético Fénix' en el partido
Tiene mucha potra 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Balas de Murcia

Goles Goles

  • 113 Minuto 10 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Las Balas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Daniel Petrina, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 10.
  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors del Las Balas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 28, deixant 温 (Wen) 静廷 (Jingting) en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 111 Minuto 59 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 59, Daniel Petrina de Las Balas empatava el partit: 3 - 3.
  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Carlos Garoz de Las Balas va aconseguir igualar el partit al minut 66, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del Las Balas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Toni Navarro, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 5 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Carlos Garoz de Las Balas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Centro Atlético Fénix

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 6, quan Delawar Chowdhury va posar els visitants Atlético per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Atlético va ser finalitzada des de l'esquerra per 蔡 (Cai) 士贵 (Shigui) al minut 18. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Atlético prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Claudio Callejas.
  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Passats 63 minuts de partit, Atlético es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Toni Kovanen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador de Atlético Delawar Chowdhury va aconseguir el 4 - 5 per als visitants al minut 71 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Toni Kovanen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 5 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Filipe Mangum va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.