Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731551819

Amistoso (Int., RC) 731551819 Información oficial sobre el partido 731551819 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Estrella del Llano, C.F. Alineación oficial del equipo 'Estrella del Llano, C.F.' en el partido 0 - 4 Zlatans Bikkjer Alineación oficial del equipo 'Zlatans Bikkjer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estrella del Llano, C.F. Alineación oficial del equipo 'Estrella del Llano, C.F.' en el partido 2 - 1 Zlatans Bikkjer Alineación oficial del equipo 'Zlatans Bikkjer' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,2 % 1,6 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella del Llano, C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Valle de Estrella va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Zlatans Bikkjer

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 23 minuts quan Atahualpa Serrano va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Zlatans.
  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Zlatans va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Terrance Wiroredjo aconseguint el 0 - 2.
  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Zlatans eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 70, Oleksandr Avrilenko va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 77 de partit va donar a Zlatans l'avantatge per 0 - 4. Manuel Santos Combi en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Oleksandr Avrilenko va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però José Luis Ramos va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Gabriel Popescu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Donatien Lamouille de Zlatans va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mehmet Cantekin de Zlatans es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.