Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731545881

Amistoso (Int.) 731545881 Información oficial sobre el partido 731545881 en Hattrick

21.05.2024 20:20:00

FcSoho Alineación oficial del equipo 'FcSoho' en el partido 4 - 1 LaudrupBoys2 Alineación oficial del equipo 'LaudrupBoys2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FcSoho Alineación oficial del equipo 'FcSoho' en el partido 4 - 0 LaudrupBoys2 Alineación oficial del equipo 'LaudrupBoys2' en el partido
Tiene un resultado normal 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FcSoho

Goles Goles

  • 110 Minuto 23 (Gol de falta): Iasonas Galanakos va aconseguir l'empat per a FcSoho mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passats 34 minuts, Iasonas Galanakos, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. FcSoho es posava per davant!
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FcSoho va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Josep Maria Fresquet progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Martino Goffrini, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a FcSoho.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 27, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Iasonas Galanakos sempre els tira per la dreta i en Lucio Alvargonzález, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): FcSoho va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Niko Mensonen en un 1 contra 1 amb el porter Lucio Alvargonzález, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tommi Häyrynen de FcSoho va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

LaudrupBoys2

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a LaudrupBoys2 prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Iván Escapa.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 64 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Guria Albarez Akaiako amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Igor Horta de LaudrupBoys2 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.