Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731542637

Amistoso 731542637 Información oficial sobre el partido 731542637 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Olympic de Gilead Alineación oficial del equipo 'Olympic de Gilead' en el partido 1 - 1 Kuxkies F.C. Alineación oficial del equipo 'Kuxkies F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olympic de Gilead Alineación oficial del equipo 'Olympic de Gilead' en el partido 1 - 1 Kuxkies F.C. Alineación oficial del equipo 'Kuxkies F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,8 % 55,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympic de Gilead

Goles Goles

  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 73, en Oliver Garrido del Olympic va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Dídac Albert que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Oliver Garrido va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Olympic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Sacaluga de Olympic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joé Risch de Olympic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kuxkies F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Kuxkies va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Roger Tubau aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Kuxkies sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sergio Lizardo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 270 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Roger Tubau va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 79. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kuxkies va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Salustiano Ombreiro va sortir per sobre el travesser.