Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731542315

Amistoso (Int.) 731542315 Información oficial sobre el partido 731542315 en Hattrick

18.05.2024 20:00:00

FC Spartans FC Alineación oficial del equipo 'FC Spartans FC' en el partido 0 - 2 Atlético Ceporro Alineación oficial del equipo 'Atlético Ceporro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Spartans FC Alineación oficial del equipo 'FC Spartans FC' en el partido 0 - 2 Atlético Ceporro Alineación oficial del equipo 'Atlético Ceporro' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Spartans FC

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 23 minuts de joc, Juan Manuel Martinoli semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 208 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Manuel Martinoli de Spartans va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Juho Steen es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 200 Minuto 89 (Ocasión de falta): Juuso Björk va xutar una falta al minut 89 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Atlético Ceporro

Goles Goles

  • 173 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Feliciano Suárez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ghafour Mashhadi va augmentar l'avantatge de Zepo a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Zepo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Matteo Frisina va quedar-se sol davant el porter Ari Tjäder, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Diego Galán va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Ivan Chakalov va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ari Tjäder va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tantín Idiolo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Zepo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ari Tjäder va desviar el xut final de Joseph Maxwell després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Joseph Maxwell després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ari Tjäder va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Joseph Maxwell es va quedar sol davant del porter, al minut 82. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Galán de Zepo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.