Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731539412

Amistoso (Int., RC) 731539412 Información oficial sobre el partido 731539412 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Valdovinho Alineación oficial del equipo 'Valdovinho' en el partido 0 - 1 F.C. ROMA 1927 Alineación oficial del equipo 'F.C. ROMA 1927' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valdovinho Alineación oficial del equipo 'Valdovinho' en el partido 1 - 2 F.C. ROMA 1927 Alineación oficial del equipo 'F.C. ROMA 1927' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdovinho

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Calle Henriksson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Valdovinho.
  • 205 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Valdovinho va estar a punt de marcar quan Luigi Paolo Fucito va fer una passada impressionant a Kepa Arrizubialde, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Arià Llario va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 44. En Pedro Ignacio Quesada Vera va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Kepa Arrizubialde quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Valdovinho va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Quentin Séguy la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, Calle Henriksson va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

F.C. ROMA 1927

Goles Goles

  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Torsten Rousing que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): RM 1927 va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aitor Ruiz Arenzana va desviar el xut final de Alex Irvine després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 206 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Giovanni Sabadini va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, Pakhom Kolosov va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Aitor Ruiz Arenzana va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Shafiq Shraideh. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aitor Asín de RM 1927 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Damazy Mrudziok de RM 1927 es va guanyar la targeta groga merescudament.