Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731537424

Amistoso (Int.) 731537424 Información oficial sobre el partido 731537424 en Hattrick

21.05.2024 18:30:00

Suuupi United Alineación oficial del equipo 'Suuupi United' en el partido 3 - 1 Peña Fragatina Atletico Alineación oficial del equipo 'Peña Fragatina Atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Suuupi United Alineación oficial del equipo 'Suuupi United' en el partido 0 - 2 Peña Fragatina Atletico Alineación oficial del equipo 'Peña Fragatina Atletico' en el partido
Tiene bastante suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Suuupi United

Goles Goles

  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Suuupi el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Juraj Straňák va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Suuupi pel centre va donar un gran resultat: el gol de Giacomo Bonafaccia va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 125 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 1 el va marcar Alberto Gradín a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): Suuupi va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Juraj Straňák la va transformar en el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Suuupi va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Moritz Brinkhoffs va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Suuupi va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miloslav Janošťák, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miloslav Janošťák de Suuupi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Peña Fragatina Atletico

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Pablo Gombau va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Raúl Martínez Cabezón, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Alejandro Vargas va fer una jugada per la banda esquerra, però Raúl Martínez Cabezón va aturar el seu xut.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Fragatina va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en José Tablino no va poder controlar.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 43, en un 1 contra 1 amb el porter, però Raúl Martínez Cabezón va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de José Tablino des de l'esquerra.
  • 254 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Al minut 44 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Fragatina, però Adrian Stoian no va aconseguir transformar-lo en gol.
  • 250 Minuto 59 (Ocasión de falta): Adrian Stoian va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 59.