Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731536151

Amistoso (Int.) 731536151 Información oficial sobre el partido 731536151 en Hattrick

19.05.2024 09:45:00

FC Kanava Alineación oficial del equipo 'FC Kanava' en el partido 1 - 2 zieges team Alineación oficial del equipo 'zieges team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Kanava Alineación oficial del equipo 'FC Kanava' en el partido 1 - 2 zieges team Alineación oficial del equipo 'zieges team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,2 % 1,2 % 85,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kanava

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Kanava va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Isydor Vasin va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El Kanava ho intentava per la dreta per mitjà de Oleksii Lysenko, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): El jugador local Isydor Vasin per poc que no incrementa el marcador al minut 16. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Wenceslao Coll va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Kanava van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 52, però Isydor Vasin va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

zieges team

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): David Artigues va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 29.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): En Gustavo Velasco Miranda donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 65 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del zieges que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gustavo Velasco Miranda, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En František Bíca ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.