Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731535853

Amistoso (Int., RC) 731535853 Información oficial sobre el partido 731535853 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido 6 - 0 Regba Reserve Alineación oficial del equipo 'Regba Reserve' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido 10 - 0 Regba Reserve Alineación oficial del equipo 'Regba Reserve' en el partido
Es un cenizo 9.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Que te ondulen!

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Bogdan Szkopiak, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del ondulen! va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marc Faubel, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Damjan Lečić, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a ondulen!.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ondulen! va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Johannes George Gallecker progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Damjan Lečić va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, ondulen! va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Marc Faubel, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Bogdan Szkopiak va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ondulen! se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Peter Burčík de ondulen! va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Regba Reserve

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Hatem Mohammadi va entorpir al marcador d'en Liam Rechter per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arie Kaplan de Reserve es va emportar una amonestació al minut 4 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Al minut 21, Ramy Abd El Basir de Reserve va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.