Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731534821

Amistoso 731534821 Información oficial sobre el partido 731534821 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Pardales reloaded Alineación oficial del equipo 'Pardales reloaded' en el partido 1 - 1 guli f.c. Alineación oficial del equipo 'guli f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pardales reloaded Alineación oficial del equipo 'Pardales reloaded' en el partido 2 - 0 guli f.c. Alineación oficial del equipo 'guli f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pardales reloaded

Goles Goles

  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, Pard2 aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan José María Nagiturri va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gustavo Blanco Valdés va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Franco Casciani quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, José María Nagiturri va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gustavo Blanco Valdés hauria d'haver estat gol al minut 58 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Benedikt Leschenkov va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benedikt Leschenkov de Pard2 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

guli f.c.

Goles Goles

  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): El porter de guli va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Amir Said va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del guli sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Amir Said, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 64 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Kálmán Vincze va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de guli que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.