Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731529590

Amistoso (Int.) 731529590 Información oficial sobre el partido 731529590 en Hattrick

21.05.2024 18:30:00

Arschkrampe FC Alineación oficial del equipo 'Arschkrampe FC' en el partido 8 - 0 Topologul Galicea Alineación oficial del equipo 'Topologul Galicea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Arschkrampe FC Alineación oficial del equipo 'Arschkrampe FC' en el partido 6 - 0 Topologul Galicea Alineación oficial del equipo 'Topologul Galicea' en el partido
Tiene suerte 6.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arschkrampe FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador Etienne Dossous de AFC, després de 19 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 22 (Gol de penalti): AFC va obtenir un penal al minut 22, que va llançar a la perfecció Marco Millöcker. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de AFC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Shimon Melchior progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Juergen Watzdorf va incrementar l'avantatge de AFC amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de AFC al minut 37, que va llançar ajustat al pal en Marco Millöcker. 5 - 0 pels locals.
  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Simon Villiez va acabar en una passada genial cap al jugador de AFC Etienne Dossous, que va marcar el 6 - 0.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Etienne Dossous va augmentar l'avantatge de AFC a 7 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): AFC va augmentar la diferència quan Herkules Kindin no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Marco Millöcker, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rener Coelho de AFC va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Simon Villiez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Topologul Galicea