Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731518381

Amistoso (Int.) 731518381 Información oficial sobre el partido 731518381 en Hattrick

22.05.2024 16:45:00

loopyloopa Alineación oficial del equipo 'loopyloopa' en el partido 4 - 2 Jumpermind Alineación oficial del equipo 'Jumpermind' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
loopyloopa Alineación oficial del equipo 'loopyloopa' en el partido 7 - 1 Jumpermind Alineación oficial del equipo 'Jumpermind' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

loopyloopa

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Wiktor Szaja va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. loopyloopa empatava el partit, 1 a 1, al minut 41.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): loopyloopa, atacant per l'esquerra al minut 42, va aprofitar el magnífic llançament de Wiktor Szaja per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rami Caïd Essebsi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del loopyloopa se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 53.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mehdi Golzar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a loopyloopa.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de loopyloopa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rami Caïd Essebsi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Tonko Deur va estar a punt de marcar al minut 37 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tonko Deur de loopyloopa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Jumpermind

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 21, Matic Podobnikar va pentinar un córner cap al segon pal que Yngve Frostenwald va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 162 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ferdinando Ferraz per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En João Maria Tavares va encarar al porter al 64, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.