Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731510350

Amistoso (Int., RC) 731510350 Información oficial sobre el partido 731510350 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Amor Pan Villano Alineación oficial del equipo 'Amor Pan Villano' en el partido 3 - 0 NK MREŽNICA Alineación oficial del equipo 'NK MREŽNICA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Amor Pan Villano Alineación oficial del equipo 'Amor Pan Villano' en el partido 5 - 1 NK MREŽNICA Alineación oficial del equipo 'NK MREŽNICA' en el partido
Tiene mala suerte 5.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amor Pan Villano

Goles Goles

  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Villano prenia la batuta de l'encontre al minut 71, quan en Marcus Mooney va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 81 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Villano. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Amir Hossein Damavandi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Villano va augmentar la diferència quan Antti Hiltunen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Villano va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mattia Kruger en un 1 contra 1 amb el porter Štěpán Kubizňák, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Mattia Kruger del Villano ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Amir Hossein Damavandi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Janne Kalliosalo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): Francisco Vinuesa va sorprendre Štěpán Kubizňák amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Vinuesa de Villano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

NK MREŽNICA

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Van Henningsen.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hugo Muniz de MREŽNICA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.