Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731505711

Amistoso (Int., RC) 731505711 Información oficial sobre el partido 731505711 en Hattrick

18.05.2024 11:30:00

Jedenáct Muffinů Alineación oficial del equipo 'Jedenáct Muffinů' en el partido 2 - 3 FireKick Alineación oficial del equipo 'FireKick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jedenáct Muffinů Alineación oficial del equipo 'Jedenáct Muffinů' en el partido 2 - 1 FireKick Alineación oficial del equipo 'FireKick' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jedenáct Muffinů

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Sjarel Flahaux va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Muffin per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Rick Prendergast va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Muffin va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sjarel Flahaux ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Fernando Glória va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gerald Dench rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Muffin va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Michal Voves en un 1 contra 1 amb el porter Freddy Achurra, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Emile Lutty va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 99 per blocar una centrada d'en Gerald Dench va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Muffin.
  • 215 Minuto 101 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gerald Dench va superar els defenses rivals per velocitat al minut 101 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Gerald Dench, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Freddy Achurra va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Muffin i 0 - 0 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Muffin Michal Voves va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Muffin, Rick Prendergast, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Muffin Fernando Glória, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Freddy Achurra. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Karl-Gustav Stenberg va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.

FireKick

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Claudio Ceron va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FireKick que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Jesús Barraquer va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 60, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Octávio de Castro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 100 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FireKick va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kelt Blank va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 102 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jesús Barraquer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Al minut 103 de partit, Tine Rečnik quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hannes Brasch de FireKick va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tine Rečnik.
  • 514 Minuto 110 (Tarjeta roja directa): Al minut 110 en Lucio Gutierrez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Stephen Collins de FireKick va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jesús Barraquer de FireKick anava molt fort i col·locat però Octávio de Castro no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Narcis Bosoiu de FireKick, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Octávio de Castro en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de FireKick Freddy Achurra no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Octávio de Castro es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Igal Aharon anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a FireKick.