Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731505155

Amistoso (Int.) 731505155 Información oficial sobre el partido 731505155 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

FC Topillos Alineación oficial del equipo 'FC Topillos' en el partido 5 - 2 THC Social Club Wismar 2023 Alineación oficial del equipo 'THC Social Club Wismar 2023' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Topillos Alineación oficial del equipo 'FC Topillos' en el partido 3 - 0 THC Social Club Wismar 2023 Alineación oficial del equipo 'THC Social Club Wismar 2023' en el partido
Tiene suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Topillos

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Topillos va agafar avantatge al minut 21 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Abraham Ramírez fent així el 1 - 0.
  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Topillos equilibrava la balança al minut 40. En Torsten Lam, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 190 Minuto 78 (Gol de falta): En Abraham Ramírez va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-2.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 85 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Topillos. A fi d'aconseguir el 4 - 2, van tocar-la en curt per tal que Rolando Ramón Casabal xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Topillos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rolando Ramón Casabal va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Torsten Lam va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Lourenço Lami va rebre molts aplaudiments. Al minut 35 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 62 per blocar una centrada d'en Lourenço Lami va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Topillos.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Topillos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Torsten Lam va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Oles Dovhal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Carlos Cassaccia, el jugador de Topillos va ser expulsat al minut 30.

THC Social Club Wismar 2023

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Georg Porezag va descol·locar totalment la defensa contrària i David Dühren no va perdonar i va marcar el 1 - 1.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Maximus 'THC' Zedda va marcar al minut 37 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Social va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Brix Bibra va desviar el xut final de David Dühren després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Simone Ambrogetti de Social va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Didi Gogl que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thomas Kepler de Social la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.