Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731504627

Amistoso 731504627 Información oficial sobre el partido 731504627 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

golfos antiguos Alineación oficial del equipo 'golfos antiguos' en el partido 2 - 5 manjoya real Alineación oficial del equipo 'manjoya real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
golfos antiguos Alineación oficial del equipo 'golfos antiguos' en el partido 2 - 2 manjoya real Alineación oficial del equipo 'manjoya real' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,6 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

golfos antiguos

Goles Goles

  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de antiguos van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en 邓 (Deng) 明斌 (Mingbin) en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Jèp Batlle de antiguos va demostrar les seves habilitats al minut 90 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Kieran Alldis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de antiguos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, 邓 (Deng) 明斌 (Mingbin) va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bartosz Gralewicz de antiguos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Goiznabar Gomendiourruti de antiguos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

manjoya real

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Daniil Gnetnev que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, un xut de Frenk Willemsen des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a manjoya augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ørvur Seyer es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Majid Thraya va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 1 - 4 per a manjoya.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Daniil Gnetnev de manjoya va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 91. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del manjoya van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Daniil Gnetnev, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.