Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731504620

Amistoso 731504620 Información oficial sobre el partido 731504620 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Zidane y Cía Alineación oficial del equipo 'Zidane y Cía' en el partido 1 - 6 Real Zaldigoza Alineación oficial del equipo 'Real Zaldigoza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Zidane y Cía Alineación oficial del equipo 'Zidane y Cía' en el partido 1 - 7 Real Zaldigoza Alineación oficial del equipo 'Real Zaldigoza' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zidane y Cía

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Zidane va ser Antonio Cobanillas.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Tanio Gil de Vivero va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 36 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan Gilabèrt Burgell des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 200 Minuto 83 (Ocasión de falta): Zidane va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 83, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Ros de Zidane amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Victor Sylvestre Garga de Zidane va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Ángel Valero Martínez de Zidane va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Raúl Ros de Zidane per doble groga al minut 91.

Real Zaldigoza

Goles Goles

  • 160 Minuto 17 (Gol de falta): Al minut 17 del partit, Alan Doyen va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Zaldigoza prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Antonio Botija.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Antonio Botija va augmentar l'avantatge de Zaldigoza a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Paolo Gorelli va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jose Esteban Feliziani, que no va fallar i va marcar el 1 - 4.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Antonio Botija des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En David Rodal va ser l'anotador del 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): David Rodal de Zaldigoza va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Cañavate de Zaldigoza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.