Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731503817

Amistoso (Int., RC) 731503817 Información oficial sobre el partido 731503817 en Hattrick

20.05.2024 01:45:00

Coruptia United Alineación oficial del equipo 'Coruptia United' en el partido 1 - 5 Barf BK Alineación oficial del equipo 'Barf BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Coruptia United Alineación oficial del equipo 'Coruptia United' en el partido 0 - 9 Barf BK Alineación oficial del equipo 'Barf BK' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coruptia United

Goles Goles

  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): En Arístides Cordero va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Moisés Hidalgo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 3 al marcador.

Barf BK

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Harold Krolis es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, Barf va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Anders Adolfsson.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Eduardo Campos Dias va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Juha Suckman va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Barf.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Barf van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Philipp Schleger va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 10 (Ocasión tiro lejano): El Barf se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 10, en Ulf Windschuegl va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, Knut Jaenecke va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gerardo Mirabal va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 287 Minuto 87 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Barf tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Eduardo Campos Dias ho va intentar al minut 87 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.