Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731503066

Amistoso 731503066 Información oficial sobre el partido 731503066 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

The killer23 Alineación oficial del equipo 'The killer23' en el partido 1 - 5 Leiva Ronda Alineación oficial del equipo 'Leiva Ronda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The killer23 Alineación oficial del equipo 'The killer23' en el partido 1 - 0 Leiva Ronda Alineación oficial del equipo 'Leiva Ronda' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The killer23

Goles Goles

  • 110 Minuto 35 (Gol de falta): Al minut 35, killer23 van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Vito Lambalk va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 57 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 57 en John Eames ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Glen Tintillier el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 215 Minuto 59 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Vito Lambalk va intentar anar-se'n per velocitat al minut 59 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Leiva Ronda

Goles Goles

  • 139 Minuto 21 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Ryan Horne! Un inimaginable dribbling sobre Julen Vigata va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a LEIVA.
  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Daniel Šramota al minut 36 va permetre a LEIVA prendre avantatge per 1 - 2.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): LEIVA sabia com jugar al contraatac, i al minut 38, Ismael Icart va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): David Goicolea va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de LEIVA i marcant el 1 - 4.
  • 140 Minuto 91 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el LEIVA va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Daniel Šramota aconseguint el 1 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ryan Horne.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Claus Nahrgang de LEIVA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.