Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731502028

Amistoso 731502028 Información oficial sobre el partido 731502028 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

F.C Garrafone Alineación oficial del equipo 'F.C Garrafone' en el partido 0 - 3 Cigronet CF Alineación oficial del equipo 'Cigronet CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Garrafone Alineación oficial del equipo 'F.C Garrafone' en el partido 0 - 2 Cigronet CF Alineación oficial del equipo 'Cigronet CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Garrafone

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Daniel González Alfaro de Garrafone va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Rafael Velasco de Pablo al minut 77 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Garrafone van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ignacio Berrendero Díaz va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Juan Torres s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Velasco de Pablo de Garrafone amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Cigronet CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): En Bartelmi Paredes donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 11 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 28, Cigronet va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Bartelmi Paredes.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 38 de partit va donar a Cigronet l'avantatge per 0 - 3. Stéphane Lefebvre en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Daniel González Alfaro es va comportar com un juvenil al minut 23 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Ernesto Paulus va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Dawid Kucharczyk va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 32, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 225 Minuto 52 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Bartelmi Paredes gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Cesc Masens, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cigronet va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, el Cigronet va estar a prop d'augmentar el marcador després que en José Manuel Jimeno Caballer s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Manuel Jimeno Caballer de Cigronet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.