Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731501537

Amistoso (RC) 731501537 Información oficial sobre el partido 731501537 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Fachereus Alineación oficial del equipo 'Fachereus' en el partido 4 - 1 Rateros CF Alineación oficial del equipo 'Rateros CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fachereus Alineación oficial del equipo 'Fachereus' en el partido 2 - 1 Rateros CF Alineación oficial del equipo 'Rateros CF' en el partido
Tiene suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,7 % 16,9 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fachereus

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Gonzalo Rueda Tomás va donar a Fachereus un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Fachereus eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 30, Jan Solstrand va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Fachereus van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en Jan Solstrand.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jaime Corona va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Fachereus van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 33 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Božidar Pilić, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fachereus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jaime Corona va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Olivar de Fachereus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valentín Kočišík de Fachereus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rateros CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fachereus. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Bogdan Sâncrăian la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Rateros es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hildibjørn Djúpaskarð va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pedro Mila va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Giuseppe Beniero quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): Leonardo Ramas quasi marca en una jugada assajada de córner que Pedro Mila havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.