Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731500371

Amistoso 731500371 Información oficial sobre el partido 731500371 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Embolingats F.C Alineación oficial del equipo 'Embolingats F.C' en el partido 4 - 4 Churrería Tejeringos Torrijos CF Alineación oficial del equipo 'Churrería Tejeringos Torrijos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Embolingats F.C Alineación oficial del equipo 'Embolingats F.C' en el partido 1 - 2 Churrería Tejeringos Torrijos CF Alineación oficial del equipo 'Churrería Tejeringos Torrijos CF' en el partido
Tiene bastante suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,4 % 55,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Embolingats F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 16, Christophe Chauvin de Embolingats empatava el partit: 1 - 1.
  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 21 en Javier Kindelán va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Abel Diltata Arsicha podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 1 va pujar al marcador.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Passats 50 minuts, Etsain Izkara, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Embolingats es posava per davant!
  • 112 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, Etsain Izkara va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ángel Icoaga. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Kindelán de Embolingats es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Christophe Chauvin de Embolingats es va guanyar la targeta groga merescudament.

Churrería Tejeringos Torrijos CF

Goles Goles

  • 170 Minuto 10 (Gol de falta): Al minut 10 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Ivo Cárdenas va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Beat Reichmuth, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 36.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 80 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Fran Gimenez Adaní de Tejeringos marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 82, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Fran Gimenez Adaní es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Tejeringos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Fran Gimenez Adaní es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alan van Heulen va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Adriano Selvagio va fer al minut 38 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Štefan Kryl, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Sergio Daniel Forlán quasi aconsegueix empatar per Tejeringos al minut 78, però Dario Zaramella va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.