Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731499973

Amistoso 731499973 Información oficial sobre el partido 731499973 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Piratas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Piratas de Murcia' en el partido 4 - 4 Biocryst Alineación oficial del equipo 'Biocryst' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Piratas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Piratas de Murcia' en el partido 3 - 3 Biocryst Alineación oficial del equipo 'Biocryst' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,7 % 37,1 % 30,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piratas de Murcia

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Herrmann Maximillian Lindow va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Piratas, Vasil Rangelov, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Piratas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Horatio Gaize, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 42.
  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alessandro Cellemme sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 69 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 3 al marcador.
  • 110 Minuto 86 (Gol de falta): L'empat per part de Piratas va arribar al minut 86 quan Fernando Necesito va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 4 - 4, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Moldo Mekenov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Piratas.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Jorge Nuno Luzia va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Vasil Rangelov va intentar anar-se'n per velocitat al minut 43 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Horatio Gaize va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 el Piratas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alessandro Iannantuoni no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Herrmann Maximillian Lindow de Piratas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Biocryst

Goles Goles

  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 26 minuts de joc, Niko Ciglenečki, corrent com un esperitat, superà primer Gary Vranken per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Johannes Faulz va aprofitar un error defensiu al minut 30, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Biocryst.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Biocryst eren letals, i Johannes Faulz va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 3 entrant des de la dreta.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): Biocryst agafava avantatge al minut 72 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Shmooel Sheikhu amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 58 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Suad Kazheli al minut 58.