Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731499862

Amistoso (Int., RC) 731499862 Información oficial sobre el partido 731499862 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Los irreductibles Alineación oficial del equipo 'Los irreductibles' en el partido 9 - 1 Beach Boys Alineación oficial del equipo 'Beach Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Los irreductibles Alineación oficial del equipo 'Los irreductibles' en el partido 7 - 0 Beach Boys Alineación oficial del equipo 'Beach Boys' en el partido
Tiene suerte 7.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los irreductibles

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Beach. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Aurélien Roux la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del irreductibles es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 33.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan irreductibles va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Héctor Galdós des de dins de l'àrea.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Davide Eboli va anar directament als peus de Paolo Todde que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Marius-Constantin Florea es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): irreductibles va augmentar la diferència quan Héctor Galdós no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, irreductibles va aconseguir el 6 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Maxime Châteauneuf, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Firmino Sousa va aprofitar per marcar el 7 - 1 a plaer.
  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): En Héctor Galdós va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 8-1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marius-Constantin Florea, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 9 - 1 per a irreductibles.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Héctor Galdós va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Davide Eboli gairebé va marcar per a irreductibles des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Héctor Galdós gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jason Pragt va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kiril Anev de irreductibles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabián Casani es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Beach Boys

Goles Goles

  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Beach van mostrar una bona compenetració quan al minut 43 van reduir diferències a 4 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Irvingly Maduro va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rolieny Antonia ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.