Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731499824

Amistoso (Int., RC) 731499824 Información oficial sobre el partido 731499824 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Xucrut Alineación oficial del equipo 'Xucrut' en el partido 3 - 1 arielkarik Alineación oficial del equipo 'arielkarik' en el partido
0 / 5 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
0 / 4 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
0 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
58 % Posesión 45' 42 %
57 % Posesión 90' 43 %
Atacar por el centro Nivel de táctica: 14Nivel de táctica: 14 Táctica Normal
Xucrut Alineación oficial del equipo 'Xucrut' en el partido 3 - 1 arielkarik Alineación oficial del equipo 'arielkarik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xucrut Alineación oficial del equipo 'Xucrut' en el partido 2 - 0 arielkarik Alineación oficial del equipo 'arielkarik' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xucrut

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Egon Krøger va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Nimrod Rotman va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ignazio Camilluzzi quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Semi Deseure! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Humberto Romero del Xucrut ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Joe King va estar a punt d'avançar els locals al minut 62 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Xucrut Sako Overgaag va intentar enganyar Lorenzo Lucas Sagres amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Xucrut Semi Deseure no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Lorenzo Lucas Sagres es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Braxton Szabo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Xucrut.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Xucrut, Humberto Romero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.

arielkarik

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Adham Assem va marxar de Braxton Szabo en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de arielkarik van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Adham Assem va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de arielkarik a la tanda de penals: 0 - 1!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Achiya Shen de arielkarik va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de arielkarik Dori Silman, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Arlemor Ligüera. El marcador continuava 2 - 1.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de arielkarik Gitay Gal va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.