Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731499413

Amistoso 731499413 Información oficial sobre el partido 731499413 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

A.E. Monells Alineación oficial del equipo 'A.E. Monells' en el partido 4 - 4 Bocata de Frankfurt Alineación oficial del equipo 'Bocata de Frankfurt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
A.E. Monells Alineación oficial del equipo 'A.E. Monells' en el partido 2 - 6 Bocata de Frankfurt Alineación oficial del equipo 'Bocata de Frankfurt' en el partido
Tiene suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 85,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.E. Monells

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 24 minuts quan Bernart Letona va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Raúl Aparacio, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Passat el minut 50 de joc, Bernart Letona facilitava les coses al Monells amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Monells va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 67 Toshko Sladkarov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador Jordi Solé de Monells, després de 81 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Georgi Amzov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 27, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Monells va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jordi Solé va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rubén Goláez.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gennadiy Polikutin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toshko Sladkarov de Monells es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santiago Rebolledo de Monells la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bocata de Frankfurt

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Ramón Panduro que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Roberto Moralejo va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Als 77 minuts de partit, Francisco Valle Las Heras de Frankfurt va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): El jugador visitant Ramón Panduro va aconseguir empatar 4 - 4 al minut 83 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Enrique Pardo al minut 40, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jorge Ródez estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Francisco Valle Las Heras, als 53 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Josep Ruscalleda s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.