Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731498170

Amistoso 731498170 Información oficial sobre el partido 731498170 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Suculento c.f Alineación oficial del equipo 'Suculento c.f' en el partido 4 - 0 Deportivo Pirineo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pirineo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Suculento c.f Alineación oficial del equipo 'Suculento c.f' en el partido 2 - 0 Deportivo Pirineo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pirineo' en el partido
Tiene suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Suculento c.f

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Suculento s'avançava al marcador al minut 31, després d'un rebot que va caçar en Christian Iwan per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Suculento va augmentar la diferència quan Eugenio Irureta no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 69 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Suculento. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Marek Lewandowicz xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 135 Minuto 72 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Marek Lewandowicz va demostrar la seva experiència quan al minut 72 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 4 - 0. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrei Ţeţ va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Suculento per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Jerónimo López Negredo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Andrei Ţeţ una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Gabriel Felipa va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Deportivo Pirineo