Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731498134

Amistoso (RC) 731498134 Información oficial sobre el partido 731498134 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Bulletmen F.C. Alineación oficial del equipo 'Bulletmen F.C.' en el partido 6 - 2 Mai shit a world Alineación oficial del equipo 'Mai shit a world' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Bulletmen F.C. Alineación oficial del equipo 'Bulletmen F.C.' en el partido 7 - 1 Mai shit a world Alineación oficial del equipo 'Mai shit a world' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bulletmen F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Bulletmen s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Delroy Tate per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 32 minuts quan Ignasi Miralbell va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Delroy Tate, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ignasi Miralbell, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Bulletmen.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Roberto Barón va incrementar l'avantatge de Bulletmen amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bulletmen pel centre va donar un gran resultat: el gol de Enzo Guzzi va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Ignasi Miralbell sempre és una garantia. Al minut 76, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Reint-Jan Willemsberg marcar el 6 - 2 per al Bulletmen.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Adrian Andersson hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pepe Villazán havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Reint-Jan Willemsberg del Bulletmen ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Delroy Tate va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Mai shit a world

Goles Goles

  • 162 Minuto 12 (Gol por la izquierda): August Šupina va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 12.
  • 153 Minuto 63 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Efgenijus Mialdunas va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Maish va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Maish va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 51 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.