Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731498029

Amistoso (Int.) 731498029 Información oficial sobre el partido 731498029 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Isekai Football Club Alineación oficial del equipo 'Isekai Football Club' en el partido 6 - 0 GKS Rojbry Alineación oficial del equipo 'GKS Rojbry' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Isekai Football Club Alineación oficial del equipo 'Isekai Football Club' en el partido 8 - 0 GKS Rojbry Alineación oficial del equipo 'GKS Rojbry' en el partido
Tiene mala suerte 8.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isekai Football Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Rafael Holguín Garralón va donar a Isekai un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Isekai a 2 - 0. Gavino Candido va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Isekai va augmentar la diferència quan Gavino Candido no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hotu Goldstein es va introduir dins la defensa central al minut 19, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rafael Holguín Garralón va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Gavino Candido va incrementar l'avantatge de Isekai amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Isekai van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Roberto Villamor, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Rafael Holguín Garralón, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

GKS Rojbry

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eugeniusz Zagulski de Rojbry va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Abel Foyle es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Stanisław Szabat va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.