Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731498010

Amistoso (Int., RC) 731498010 Información oficial sobre el partido 731498010 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Anyai FC Alineación oficial del equipo 'Anyai FC' en el partido 6 - 0 Deportivo Rijsbergen Alineación oficial del equipo 'Deportivo Rijsbergen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Anyai FC Alineación oficial del equipo 'Anyai FC' en el partido 7 - 0 Deportivo Rijsbergen Alineación oficial del equipo 'Deportivo Rijsbergen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anyai FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Michel Colina va donar a Anyai un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de George Cămăraşu la va rematar Marcin Tadej amb una magnífica volea que va fer pujar per a Anyai el 2 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Michel Colina es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Anyai pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mohammad Daher va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Renos Dimoglou va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Anyai, Jernst Daane, que va marcar, sense saber com, el 5 - 0.
  • 130 Minuto 53 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Saman Kordos va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 53 el resultat passava a ser de 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jernst Daane va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Thom Svensson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Al minut 28, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Anyai ho intentava per la dreta per mitjà de Saman Kordos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Mohammad Daher una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Thom Svensson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Jernst Daane gairebé va marcar per a Anyai des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Deportivo Rijsbergen

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Robert Harrison va fer al minut 62 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Krzysztof Macias, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.