Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731497714

Amistoso (RC) 731497714 Información oficial sobre el partido 731497714 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Ulldecona FC Alineación oficial del equipo 'Ulldecona FC' en el partido 3 - 5 Rastamen Alineación oficial del equipo 'Rastamen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ulldecona FC Alineación oficial del equipo 'Ulldecona FC' en el partido 3 - 0 Rastamen Alineación oficial del equipo 'Rastamen' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ulldecona FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 18 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Ulldecona van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Mattia Pinoia en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 102 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Grzegorz Wierzbicki de Ulldecona va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.
  • 112 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Ulldecona equilibrava la balança al minut 57. En Mattia Pinoia, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Ulldecona va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Massimo Fenili ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 92 per blocar una centrada d'en Mattia Pinoia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ulldecona.
  • 213 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Grzegorz Wierzbicki de Ulldecona va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 107, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Chapartegui de Ulldecona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Raúl Chapartegui va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Rastamen

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Thibault Jonquet va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ignasi Vilalta, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 140 Minuto 13 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Rastamen el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Thibault Jonquet va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Rastamen sabia com jugar al contraatac, i al minut 30, Thibault Jonquet va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.
  • 142 Minuto 93 (Gol de contra por la izquierda): En Estanislau Zaldívar va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 108 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 108 minuts quan Thibault Jonquet va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 5 per a Rastamen.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Rastamen la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.