Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731496330

Amistoso (Int., RC) 731496330 Información oficial sobre el partido 731496330 en Hattrick

19.05.2024 10:00:00

Hobbe United Alineación oficial del equipo 'Hobbe United' en el partido 2 - 3 Team Trash Alineación oficial del equipo 'Team Trash' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Hobbe United Alineación oficial del equipo 'Hobbe United' en el partido 1 - 4 Team Trash Alineación oficial del equipo 'Team Trash' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hobbe United

Goles Goles

  • 101 Minuto 26 (Gol por el centro): Mihai-Ion Prişcu de United va demostrar les seves habilitats al minut 26 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de United van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Aleš Ouřada en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jaio Rojas Sánchez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Jaio Rojas Sánchez va estar a punt d'empatar per a United quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lech Walków va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 79, el United estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Nevio Gambardella va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Aleš Ouřada va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 88 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aleš Ouřada.

Team Trash

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Trash agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Thorsten Sergitten amb mestria.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 19 de partit va donar a Trash l'avantatge per 0 - 2. Thorsten Sergitten en va ser l'anotador.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Constantin Grabner arribés a peus de Carsten Ehrtmann, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Trash el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): El Trash va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Thorsten Sergitten la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Paul Fuchsbauer es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Thorsten Sergitten després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hans-Erik Albinsson va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simon Bültzingslöwen de Trash va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84 del partit, Simon Bültzingslöwen de l'equip Trash, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.