Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731496233

Amistoso (Int.) 731496233 Información oficial sobre el partido 731496233 en Hattrick

18.05.2024 10:00:00

F.C.FURNICARII@IASI Alineación oficial del equipo 'F.C.FURNICARII@IASI' en el partido 0 - 2 ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.FURNICARII@IASI Alineación oficial del equipo 'F.C.FURNICARII@IASI' en el partido 0 - 1 ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.FURNICARII@IASI

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de F.C.FURNICARII@IASI va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nicolae Iamandi, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Gyula Pálinkás de F.C.FURNICARII@IASI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

ulubli_lodosa

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 9, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Francisco Jesús Retana es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 184 Minuto 17 (Gol de penalti): ulubli_lodosa va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Nicky Hansen va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Ángel Galán va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 216 Minuto 21 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Salih Hmeedat va ser clau en la jugada d'atac de ulubli_lodosa al minut 21, quan ell mateix va fer una passada brutal a Manuel Medina Carvajal, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manuel Medina Carvajal va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Enrique Descosido, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ulubli_lodosa va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Hlib Voynarovskiy va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): ulubli_lodosa van sortir al contraatac amb encert al minut 67, però Manuel Medina Carvajal no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.