Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731495582

Amistoso (Int., RC) 731495582 Información oficial sobre el partido 731495582 en Hattrick

18.05.2024 18:00:00

BSV SW Rehden Alineación oficial del equipo 'BSV SW Rehden' en el partido 7 - 8 Los Birras Alineación oficial del equipo 'Los Birras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BSV SW Rehden Alineación oficial del equipo 'BSV SW Rehden' en el partido 1 - 1 Los Birras Alineación oficial del equipo 'Los Birras' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,4 % 2,5 % 81,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSV SW Rehden

Goles Goles

  • 107 Minuto 59 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rehden, gràcies a les conegudes canonades d'en Domenik Zedtwitz, va situar el 1 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 121 Minuto 93 (Gol por el centro): Al minut 93 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Daniel Bülles ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Rehden es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rehden va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 11, però en Arndt van Bonn va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Domenik Zedtwitz va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Paul-Christian Gilger va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Rehden a la tanda de penals: 3 - 2!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Reginald Franken anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Rehden.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Vincent Koepsel de Rehden, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival David Ponce de León en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Rehden, Horst Bian, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Domenik Zedtwitz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Rehden.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Rehden Herbert Baetzold va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Los Birras

Goles Goles

  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Fidel Vargas-Maldonado sempre és una garantia. Al minut 31, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Mauro Ibarburen marcar el 0 - 1 per al Birras.
  • 185 Minuto 96 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ibai Bauchamp, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Birras la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Javier Guillén de Birras va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mauro Ibarburen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Mauro Ibarburen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Cegama de Birras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Birras, Mauro Ibarburen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Birras Ibai Bauchamp no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Martin Weck es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Emil Beltechi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Sergi Llach anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Birras.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Bartolomeu Azamor anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a Birras.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Birras Javier Alberto Sens no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Martin Weck es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 8.