Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731495490

Amistoso 731495490 Información oficial sobre el partido 731495490 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

F.C. Submarino Alineación oficial del equipo 'F.C. Submarino ' en el partido 2 - 2 Los chicos de Lobo Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Lobo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Submarino Alineación oficial del equipo 'F.C. Submarino ' en el partido 2 - 0 Los chicos de Lobo Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Lobo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Submarino

Goles Goles

  • 114 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Ingvars Baumanis no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 190 Minuto 85 (Gol de falta): En Javier Rivas Calero va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Ingvars Baumanis va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 19, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): SUBMA F.C. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Armin Wiesenthal va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sem Huijbens.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Thibault Vermorel de SUBMA F.C. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ingvars Baumanis de SUBMA F.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los chicos de Lobo

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 8, Joel Crivillés va pentinar un córner cap al segon pal que Jordi Pereira va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Malick Soudré que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Pablo Fresneda va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Eduardo Benavides, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Abel Torres Calderón de chicos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Fresneda de chicos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.