Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731495485

Amistoso (Int., RC) 731495485 Información oficial sobre el partido 731495485 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

U.D. Vodka Juniors Alineación oficial del equipo 'U.D. Vodka Juniors' en el partido 2 - 1 Estupiantes de la Farra F.C. Alineación oficial del equipo 'Estupiantes de la Farra F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Vodka Juniors Alineación oficial del equipo 'U.D. Vodka Juniors' en el partido 4 - 0 Estupiantes de la Farra F.C. Alineación oficial del equipo 'Estupiantes de la Farra F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Vodka Juniors

Goles Goles

  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pedro Guazo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Deogracias Bande la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Luciano Agualada va incrementar l'avantatge de Juniors amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Xavi Estellés del Juniors ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Juniors va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Florin Dumitrescu en un 1 contra 1 amb el porter Fatlum Demaj, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Mouriño va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Bernabéu de Juniors va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Oswaldo Mina va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Florin Dumitrescu de Juniors va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jose Romeo Guevarra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Estupiantes de la Farra F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Estupiantes van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Endrich Losert va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Estupiantes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Jean-Pierre Jolivel va quedar-se sol davant el porter Rafael Larios, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jean-Pierre Jolivel que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 55 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Daniel Matos, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Endrich Losert de Estupiantes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Igor Cueto de Estupiantes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.