Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731495268

Amistoso 731495268 Información oficial sobre el partido 731495268 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Tankian Team 2 Alineación oficial del equipo 'Tankian Team 2' en el partido 3 - 1 Unión Verdiblanca Alineación oficial del equipo 'Unión Verdiblanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tankian Team 2 Alineación oficial del equipo 'Tankian Team 2' en el partido 1 - 2 Unión Verdiblanca Alineación oficial del equipo 'Unión Verdiblanca' en el partido
Tiene suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tankian Team 2

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Erick Mina va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Tankian i marcant el 1 - 0.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tankian pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gianfranco Goberti va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Carl Mathiasson va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Unión Verdiblanca

Goles Goles

  • 154 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 els visitants van aconseguir el 3 - 1 quan Hensar Faradal va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Jordi Parareda va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David Casas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Benedikto Berasategi va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Benedikto Berasategi al minut 32 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 260 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Hensar Faradal va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Garat Apezetxea va fer una jugada per la banda esquerra, però David Casas va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Oronzo Viapiana quasi aconsegueix empatar per Verdiblanca al minut 47, però David Casas va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 52 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ernesto Collel va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Hensar Faradal l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.