Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731495126

Amistoso 731495126 Información oficial sobre el partido 731495126 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

TheFockers Alineación oficial del equipo 'TheFockers' en el partido 2 - 2 Real Madrid Team Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TheFockers Alineación oficial del equipo 'TheFockers' en el partido 1 - 2 Real Madrid Team Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TheFockers

Goles Goles

  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 39, en Igor Petrović del TheFockers va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Henri Lampikoski que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 73, Óscar Antonio Ramos de TheFockers empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Luis Orovitz quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Barthélémy Morot va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TheFockers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): El jugador de TheFockers Henri Lampikoski quasi va assolir l'empat al minut 55 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Real Madrid Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Madrid agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Nireu Faria Barbosa amb mestria.
  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): Amb 47 minuts jugats, Kamil Żeleźniak de Madrid va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Madrid va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gerard Mitjana va desviar el xut final de Adrian Leş després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Adrian Leş quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnhard Mauritius.