Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731495005

Amistoso (Int., RC) 731495005 Información oficial sobre el partido 731495005 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

XABI y diez más Alineación oficial del equipo 'XABI     y diez más' en el partido 0 - 3 Offspring F.C. Alineación oficial del equipo 'Offspring F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
XABI y diez más Alineación oficial del equipo 'XABI     y diez más' en el partido 2 - 0 Offspring F.C. Alineación oficial del equipo 'Offspring F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XABI y diez más

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): XABI y 10+ va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Gerard Lladonet va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): XABI y 10+ va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Raúl Cotorro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gerard Lladonet va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Marino Gianella va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 31 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ricardo Caamaño va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Gerard Lladonet arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Óscar Prieto va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Ricardo Caamaño de XABI y 10+ va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 65, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan Ricardo Caamaño des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Gea de XABI y 10+ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Offspring F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): Mirco Rüsselsheim va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Offspring, al minut 57. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): El Offspring era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Atanas Ninov va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Atanas Ninov va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 0 - 3 per a Offspring.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Philip Henck va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Offspring que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.