Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731494837

Amistoso (Int., RC) 731494837 Información oficial sobre el partido 731494837 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Spartak de Santiago Alineación oficial del equipo 'Spartak de Santiago' en el partido 4 - 3 El Basural FC Alineación oficial del equipo 'El Basural FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Spartak de Santiago Alineación oficial del equipo 'Spartak de Santiago' en el partido 2 - 1 El Basural FC Alineación oficial del equipo 'El Basural FC' en el partido
Tiene suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,5 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak de Santiago

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 8 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Fernando Nogueira llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Narcís Fos va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En 王 (Wang) 成量 (Chengliang) va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Daouda Bancé estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. 王 (Wang) 成量 (Chengliang) va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 1 al minut 72.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daouda Bancé de Santiago amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Daouda Bancé de Santiago es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 83.

El Basural FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, Kendrick Leuteria va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Basural en aconseguir el 3 - 1.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Ákos Bánffy va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Basural, Ivan Klimša, que va marcar, sense saber com, el 4 - 2.
  • 153 Minuto 91 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Basural seguien lluitant fins al final. Al minut 91, fruit d'aquests esforços, Kendrick Leuteria va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 4 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Aleksander Czubakowski, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 82 en Petre Boroneanţ va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Viachaslau Lazavikou va impedir que reduïssin les diferències al marcador.