Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731494338

Amistoso (Int., RC) 731494338 Información oficial sobre el partido 731494338 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Salamanca Riders Alineación oficial del equipo 'Salamanca Riders' en el partido 10 - 9 Nanteaux Alineación oficial del equipo 'Nanteaux' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Salamanca Riders Alineación oficial del equipo 'Salamanca Riders' en el partido 4 - 3 Nanteaux Alineación oficial del equipo 'Nanteaux' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,5 % 20,4 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamanca Riders

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Kenny Fink, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Salamanca van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Heiner Düsing en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Wilmer Rivas va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 39.
  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Salamanca no perdien la fe, i al minut 71 del partit, Mikko Immonen va marcar el 4 - 5 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Mikko Immonen va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 5 - 5.
  • 111 Minuto 97 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mikko Immonen va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Salamanca empatava el partit, 6 a 6, al minut 97.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Salamanca, Wilmer Rivas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Dorin Mihăiescu va xutar fora per a Salamanca, el marcador es va quedar igual: 7 - 7, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Kenny Fink va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 7.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Joan Aragall anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 9 - 8 per a Salamanca.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Salamanca Mikko Immonen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Peter Traenkl es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 10 - 9.

Nanteaux

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Kars Arpels que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 135 Minuto 28 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Stathis Yiapitzis va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 2. L'experiència és un grau!
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Laurent Thivet de Nanteaux l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 30 de partit.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Laurent Thivet es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Stathis Yiapitzis de Nanteaux va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 5 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 171 Minuto 96 (Gol por el centro): Nanteaux agafava avantatge al minut 96 de joc en marcar el 5 - 6 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Rodrigue Ouéréga amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Laurent Thivet quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lars-Olov Renwald, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rodrigue Ouéréga va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nanteaux que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Massimo Ciofani, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 104 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Soufiane Ahdouch no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rodrigue Ouéréga estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Laurent Thivet de Nanteaux es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Laurent Thivet es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Flavien Vignau.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Yoan Cagnard va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Nanteaux a la tanda de penals: 7 - 7!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Nanteaux Peter Traenkl, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lars-Olov Renwald. El marcador continuava 7 - 7.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Nanteaux Rodrigue Ouéréga no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Lars-Olov Renwald es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 8.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Htoo Kyaw Chit de Nanteaux, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Lars-Olov Renwald en un bon llançament des del punt fatídic. 9 - 9.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Nanteaux, Quint Enghien, col·locà la pilota just a les mans d'en Lars-Olov Renwald. El marcador: 10 - 9.