Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731494097

Amistoso (Int., RC) 731494097 Información oficial sobre el partido 731494097 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

Real Daniele F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Daniele F.C.' en el partido 4 - 0 Slavic Brotherhood Alineación oficial del equipo 'Slavic Brotherhood' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Daniele F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Daniele F.C.' en el partido 2 - 0 Slavic Brotherhood Alineación oficial del equipo 'Slavic Brotherhood' en el partido
Tiene suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Daniele F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 17 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Nello Pigni al minut 17, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Daniele i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 36 i semblava que Daniele desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Nello Pigni va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Daniele pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nello Pigni va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Tau Motlhabane era molt més ràpid que el defensa Marinel Urse. Al minut 90, el jugador de Daniele va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tau Motlhabane de Daniele la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Slavic Brotherhood

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El Brotherhood va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Aleksa Jezerkić va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mustafa Uščuplić de Brotherhood va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aleksa Jezerkić de Brotherhood va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.