Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731494042

Amistoso 731494042 Información oficial sobre el partido 731494042 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Castrillon Alineación oficial del equipo 'Castrillon' en el partido 1 - 5 Piera United F.C Alineación oficial del equipo 'Piera United F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Castrillon Alineación oficial del equipo 'Castrillon' en el partido 1 - 8 Piera United F.C Alineación oficial del equipo 'Piera United F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castrillon

Goles Goles

  • 105 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 14, M'changami Mmadi va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Miguel Aceña que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Zetas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Farouk Youssouf va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Zetas van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 69 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Miguel Aceña, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Mijo Vrhovec i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Zetas, però el xut de M'changami Mmadi va sortir bastant desviat.

Piera United F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): P.U.F.C van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 36, quan Beto de Lima va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): En Néstor Lagunilla donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 40 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jacques Fidel va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Markus Senn de P.U.F.C l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 48 de partit.
  • 116 Minuto 56 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Diego Casajuana sempre és una garantia. Al minut 56, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Beto de Lima marcar el 1 - 5 per al P.U.F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): P.U.F.C quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Markus Senn va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gonzalo Macario al minut 50, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.