Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731493704

Amistoso (Int.) 731493704 Información oficial sobre el partido 731493704 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

Fanta'sia Alineación oficial del equipo 'Fanta'sia' en el partido 3 - 2 Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fanta'sia Alineación oficial del equipo 'Fanta'sia' en el partido 2 - 1 Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,2 % 8,4 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanta'sia

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Odoacre Della Paolera va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 21.
  • 105 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Nicola Dilaghi va descol·locar totalment la defensa contrària i Bruno Larucci no va perdonar i va marcar el 2 - 2.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Fantasia va ser Gastone Mataloni.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gian Carlo Vailati va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Fantasia va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Bruno Larucci va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gian Carlo Vailati va estar a punt d'acabar en gol al minut 63, però el porter visitant Ingo Uttersten va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Gastone Mataloni, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Fantasia van sortir al contraatac amb encert al minut 86, però Odoacre Della Paolera no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bruno Larucci de Fantasia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rockola Team

Goles Goles

  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): El porter de Rockola va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Giuseppe D'Amelio va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 47 minuts, el tirador de faltes del Rockola va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Víctor Almazán, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Rockola va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Janusz Płaziński es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Rockola creava perill des de la dreta al minut 85, però en Riccardo Molinini, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Boris Rangelov desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Thomas Georg Berkel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Thomas Georg Berkel se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.