Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731493619

Amistoso (Int.) 731493619 Información oficial sobre el partido 731493619 en Hattrick

18.05.2024 18:00:00

Orbit Shelbyville Alineación oficial del equipo 'Orbit Shelbyville' en el partido 6 - 1 AMBROSIANA BALDO Alineación oficial del equipo 'AMBROSIANA BALDO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Orbit Shelbyville Alineación oficial del equipo 'Orbit Shelbyville' en el partido 4 - 1 AMBROSIANA BALDO Alineación oficial del equipo 'AMBROSIANA BALDO' en el partido
Tiene suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orbit Shelbyville

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): En Aleksander Buzała va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Shelbyville va aconseguir el 2 - 0 quan Hubert Guérin va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 38 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Václav Bartek va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 38 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Shelbyville va obtenir un penal al minut 54, que va llançar a la perfecció Václav Bartek. 4 - 1 a favor dels locals.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 72 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Shelbyville. A fi d'aconseguir el 5 - 1, van tocar-la en curt per tal que Amândio Ferreira xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hubert Guérin es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Shelbyville ho intentava per la dreta per mitjà de Hubert Guérin, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Freddo Kläne després que el jugador de Shelbyville li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

AMBROSIANA BALDO

Goles Goles

  • 150 Minuto 43 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del AMBROSIANA sembla que dona bons resultats perquè al minut 43, Massimo Pigat va escurçar la diferència a 3 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 14, quan en Riccardo Maria Maccario va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Torquato De virgiliis va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marino Iovenitti.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Massimo Pigat de AMBROSIANA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oscar Schutz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.