Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731493260

Amistoso 731493260 Información oficial sobre el partido 731493260 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Fufi G.A. Alineación oficial del equipo 'Fufi G.A.' en el partido 4 - 0 BoBos F.C Alineación oficial del equipo 'BoBos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fufi G.A. Alineación oficial del equipo 'Fufi G.A.' en el partido 2 - 0 BoBos F.C Alineación oficial del equipo 'BoBos F.C' en el partido
Tiene suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fufi G.A.

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): El porter de Fufi va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Fabian Oswald va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 187 Minuto 26 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Fufi va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Pere Pardines en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 2 - 0.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Fabian Oswald va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 68 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Als 89 minuts de joc, els nois de Fufi van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Fabian Oswald augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 1 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Manuel Nofre va ser clau en la jugada d'atac de Fufi al minut 1, quan ell mateix va fer una passada brutal a Adrian Godland, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 287 Minuto 23 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Rafael Álava ja els havia advertit que el porter contrari, en Diego Sotelo, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 54 quan Agustín Camacho de Fufi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

BoBos F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Leandro Muñoz de BoBos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.